колеги можели на диагностика да ми кажат дали ми работят всичките свещи или коя неми работи карам алфа 146 1.6 99г
Известие
Collapse
No announcement yet.
свещи
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от mariio Покажи съобщениеколеги можели на диагностика да ми кажат дали ми работят всичките свещи или коя неми работи карам алфа 146 1.6 99гFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Зависи от свещите,колко живот им дават.За боксера предполагам,че си със нормални,които се сменят на 20 до 30 хиляди километра.Но си зависи и от свещите като отидеш на диагностика ще ти кажат.Отпред се гледа електрода,където бие искрата.Може и на 10 хиляди да са заминали.Специално за 1.6 боксера е най-добре триполюсни,но и с еднополюсни,които ги дават по каталог пак става.Но е хубаво да се сменят на време за да не замине и бобината,че тогава излиза скъпо.Last edited by zaryto; d.m.y г., 01:23.Brera 2.4 JTD 20v, 147 1.6 16v Ex, GT 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 8v JTD Ex, 145 1.6 Boxer Ex
За ортодоксалните “Алфисти” друг мотор освен боксера не съществува!!!
Comment
-
Първоначално публикувано от zaryto Покажи съобщениеЗависи от свещите,колко живот им дават.За боксера предполагам,че си със нормални,които се сменят на 20 до 30 хиляди километра.Но си зависи и от свещите като отидеш на диагностика ще ти кажат.Отпред се гледа електрода,където бие искрата.Може и на 10 хиляди да са заминали.Специално за 1.6 боксера е най-добре триполюсни,но и с еднополюсни,които ги дават по каталог пак става.Но е хубаво да се сменят на време за да не замине и бобината,че тогава излиза скъпо.
Comment
-
Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщениеНе знам колко струва бобината, ама свещите са евтини, 20-ина лв комплекта.
Ако не ги знаеш в какво състояние са, си ги смени да ти е мирна главата.Lexus IS200
Comment
-
Извинявам се,че пиша на колегата в темата,но да не пускам друга,искам да питам! Предстои ми и на мен смяна на свещи и съм пред дилемата между NGK или DENSO?!Alfa Romeo 159 1.9JTDm 16v 150 07г.
Alfa Romeo 147 1.6TS 16v 120 01г.
Alfa Romeo 145 1.4TS JUNIOR 16v 103 98г.-ex.
Aifa Romeo 156 1.8TS 16v 144 99г. ех.
Comment
-
Първоначално публикувано от gogo79 Покажи съобщениеИзвинявам се,че пиша на колегата в темата,но да не пускам друга,искам да питам! Предстои ми и на мен смяна на свещи и съм пред дилемата между NGK или DENSO?!Alfa Romeo 146 1.4 TS 16V 103hp '98 Junior - бивша
Comment
-
аз съм с Денсо и съм горе-долу доволен. май просто съм попаднал на ментета и затова казвам горе-долу...
скоро ще ги сменя и за сега се оглеждам в Bosch Super+ ето тези:
http://www.bosch.bg/bg/products/car_...rk_plugs_b.htm
ама знам че нещо тази марка не е особено подходяща за Алфите, вие какво мислите дали си струва да сложа такиваIn God we trust, all others pay cash.
Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance
Comment
-
Първоначално публикувано от ves_v8 Покажи съобщениеаз съм с Денсо и съм горе-долу доволен. май просто съм попаднал на ментета и затова казвам горе-долу...
ама знам че нещо тази марка не е особено подходяща за Алфите, вие какво мислите дали си струва да сложа такива
Comment
-
Първоначално публикувано от ves_v8 Покажи съобщениеаз съм с Денсо и съм горе-долу доволен. май просто съм попаднал на ментета и затова казвам горе-долу...
ама знам че нещо тази марка не е особено подходяща за Алфите, вие какво мислите дали си струва да сложа такиваAlfa Romeo 159 1.9JTDm 16v 150 07г.
Alfa Romeo 147 1.6TS 16v 120 01г.
Alfa Romeo 145 1.4TS JUNIOR 16v 103 98г.-ex.
Aifa Romeo 156 1.8TS 16v 144 99г. ех.
Comment
-
Първоначално публикувано от gogo79 Покажи съобщениеКолко пари са тези на BOSH.....
Comment
Comment