Известие

Collapse
No announcement yet.

свещи

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• свещи

колеги можели на диагностика да ми кажат дали ми работят всичките свещи или коя неми работи карам алфа 146 1.6 99г

не съм ходил да ми проверяват свещите но според мен може иди да видиш
    -------------------------------
    ALFA ROMEO 146 1.8 Twin Spark with head from QV - EX
    ALFA ROMEO 159 1.9 JTDm 16V , 150+++

Comment

Първоначално публикувано от mariio Покажи съобщение
      колеги можели на диагностика да ми кажат дали ми работят всичките свещи или коя неми работи карам алфа 146 1.6 99г
      Просто ще разберат дали са за смяна,и ще ги сменят
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

закарай си я на диагностика,ще ти кажат със сигурност
        Citroen C5-ko 2.0hdi black-metal

ФИАТ ПУНТО 1.2 96г.на жена ми
        Алфа 146 1.6 т.с Алфа 156 1.8 т.с. Алфа Ромео 147 1.9 жтд 115--Ехх няма ги..

Comment

През колко хиляди се сменят свещите на 1.6 боксер?
          Lexus IS200

Comment

Зависи от свещите,колко живот им дават.За боксера предполагам,че си със нормални,които се сменят на 20 до 30 хиляди километра.Но си зависи и от свещите като отидеш на диагностика ще ти кажат.Отпред се гледа електрода,където бие искрата.Може и на 10 хиляди да са заминали.Специално за 1.6 боксера е най-добре триполюсни,но и с еднополюсни,които ги дават по каталог пак става.Но е хубаво да се сменят на време за да не замине и бобината,че тогава излиза скъпо.
            Last edited by zaryto; d.m.y г., 01:23.
            Brera 2.4 JTD 20v, 147 1.6 16v Ex, GT 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 8v JTD Ex, 145 1.6 Boxer Ex
            За ортодоксалните “Алфисти” друг мотор освен боксера не съществува!!!

Comment

Първоначално публикувано от zaryto Покажи съобщение
              Зависи от свещите,колко живот им дават.За боксера предполагам,че си със нормални,които се сменят на 20 до 30 хиляди километра.Но си зависи и от свещите като отидеш на диагностика ще ти кажат.Отпред се гледа електрода,където бие искрата.Може и на 10 хиляди да са заминали.Специално за 1.6 боксера е най-добре триполюсни,но и с еднополюсни,които ги дават по каталог пак става.Но е хубаво да се сменят на време за да не замине и бобината,че тогава излиза скъпо.
              а колко струва горе-долу тая бобина и по какво да разбера че не работи добре
              alfa romeo 145 1.6

Comment

Не знам колко струва бобината, ама свещите са евтини, 20-ина лв комплекта.
                Ако не ги знаеш в какво състояние са, си ги смени да ти е мирна главата.
                166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщение
                  Не знам колко струва бобината, ама свещите са евтини, 20-ина лв комплекта.
                  Ако не ги знаеш в какво състояние са, си ги смени да ти е мирна главата.
                  А какви да са свещите. Питам защото много пъти е обсъждано, но качеството на различните марки се мени с времето.
                  Lexus IS200

Comment

Извинявам се,че пиша на колегата в темата,но да не пускам друга,искам да питам! Предстои ми и на мен смяна на свещи и съм пред дилемата между NGK или DENSO?!
                    Alfa Romeo 159 1.9JTDm 16v 150 07г.
                    Alfa Romeo 147 1.6TS 16v 120 01г.

Alfa Romeo 145 1.4TS JUNIOR 16v 103 98г.-ex.
                    Aifa Romeo 156 1.8TS 16v 144 99г. ех.

Comment

Първоначално публикувано от gogo79 Покажи съобщение
                      Извинявам се,че пиша на колегата в темата,но да не пускам друга,искам да питам! Предстои ми и на мен смяна на свещи и съм пред дилемата между NGK или DENSO?!
                      Която и от двете марки да избереш, ще останеш доволен
                      Alfa Romeo 146 1.4 TS 16V 103hp '98 Junior - бивша

Comment

аз съм с Денсо и съм горе-долу доволен. май просто съм попаднал на ментета и затова казвам горе-долу...
                        скоро ще ги сменя и за сега се оглеждам в Bosch Super+ ето тези:
                        http://www.bosch.bg/bg/products/car_...rk_plugs_b.htm
                        ама знам че нещо тази марка не е особено подходяща за Алфите, вие какво мислите дали си струва да сложа такива
                        In God we trust, all others pay cash.
                        Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
                        Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance

Comment

Първоначално публикувано от ves_v8 Покажи съобщение
                          аз съм с Денсо и съм горе-долу доволен. май просто съм попаднал на ментета и затова казвам горе-долу...
                          ама знам че нещо тази марка не е особено подходяща за Алфите, вие какво мислите дали си струва да сложа такива
                          аз карах една година с такива,и имаше разлика поне в началото,но oт старите ми NGK бях по доволен.сега карам с denso тея най-евтините и не намирам разлика между тях и Bosch.
                          alfa romeo 145 1.6

Comment

Първоначално публикувано от ves_v8 Покажи съобщение
                            Колко пари са тези на BOSH? Аз мисля да сменя само големите с NGK BKR6E /с такива карах NISSANа/ 6 лв.бр.Малките свещи за сега са си добре и няма да ги пипам!
                            Alfa Romeo 159 1.9JTDm 16v 150 07г.
                            Alfa Romeo 147 1.6TS 16v 120 01г.

Alfa Romeo 145 1.4TS JUNIOR 16v 103 98г.-ex.
                            Aifa Romeo 156 1.8TS 16v 144 99г. ех.

Comment

Първоначално публикувано от gogo79 Покажи съобщение
                              Колко пари са тези на BOSH.....
                              ами на 5 лв за боксера от Аутоплюс!
                              alfa romeo 145 1.6

Comment

Working...
                              X